ΟΠΙ – Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

Θέμα: “ΟΠΙ – Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας”

Αρ. Πρωτ. 47648

Στις 26 Απριλίου ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας.

Η  ημέρα αυτή έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Organization – WIPO) με στόχο να δοθεί έμφαση στον ρόλο της διανοητικής ιδιοκτησίας στην καθημερινή ζωή.

Ένας από τους βασικούς τομείς της διανοητικής ιδιοκτησίας είναι η πνευματική ιδιοκτησία και τα συγγενικά δικαιώματα για τα οποία είναι αρμόδιος ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ), www.opi.gr

Ο ΟΠΙ γιορτάζει την πνευματική ιδιοκτησία στηρίζοντας το έργο των εκπαιδευτικών και τη σχέση ανάμεσα στην εκπαίδευση και την πνευματική ιδιοκτησία. Στο πλαίσιο αυτό ετοιμάσαμε τη συνημμένη αφίσα και το μήνυμα που τη συνοδεύει.

Σας καλούμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια μας με την παρουσίαση της αφίσας στις ιστοσελίδες σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και την προώθησή της στους εκπαιδευτικούς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω σε θέματα εκπαίδευσης και πνευματικής ιδιοκτησίας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://copyrightschool.gr/ και τη σελίδα FB https://www.facebook.com/copyrightschool

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε σχετικό.

Με εκτίμηση

Εύα Κοκκίνου

Προϊσταμένη, Τμήμα Πληροφόρησης

τηλ: 213 214 7800

κιν: 6976 620 570