Ημερίδες επιμόρφωσης στο πλαίσιο της Πράξης “Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.

Θέμα: Ημερίδες επιμόρφωσης στο πλαίσιο της Πράξης “Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.

Πρόσκληση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για υποβολή δήλωσης συμμετοχής σε δυο (2) εξ’ αποστάσεως ημερίδες επιμόρφωσης/ ενημέρωσης που προβλέπεται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της Δράσης 6 «Δημοσιότητα-Προβολή της Πράξης» της Πράξης «Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού» με κωδικό ΟΠΣ (ΜΙΣ) 5001313 και απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς ειδικής και γενικής εκπαίδευσης, σε Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού έργου, στελέχη εκπαίδευσης, μέλη Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και γενικότερα σε όσους εμπλέκονται στην εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία μαθητών/τριών με αναπηρία, ενώ εδίνετο δυνατότητα συμμετοχής  και σε φοιτητές/τριες, γονείς, εκπροσώπους των Περιφερειακών Ιδρυμάτων τριτοβάθμιας και των Περιφερειών Εκπαίδευσης, της ΕΣΑμεΑ των κατά τόπους σωματείων και φορέων εκπροσώπησης ΑμεΑ, των περιφερειακών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τομείς ΕΑΕ καθώς και των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Επισημαίνεται ότι στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής έχουν αναρτηθεί οδηγίες  σύνδεσης για την παρακολούθηση των ημερίδων:

http://iep.edu.gr/el/component/k2/1519-diefkrinistikes-odigies-syndesis-stis-dyo-2-eks-apostaseos-imerides-epimorfosis-enimerosis-pou-provlepetai-na-ylopoiithoun-sto-plaisio-tis-praksis-katholikos-sxediasmos-kai-anaptyksi-prosvasimou-psifiakou-ekpaideftikou-ylikou-ops-5001313

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της ανάρτησης

  1. Για την παρακολούθηση των ημερίδων απαιτείται η εγγραφή μέσω του μητρώου του Ι.Ε.Π.
    2.Ο σύνδεσμος για την πρόσβαση στην ημερίδα:
    α) θα εμφανιστεί στη σελίδα του μητρώου του Ι.Ε.Π.,
    (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/ ) κατόπιν εισόδου σας σε αυτό την ημέρα των ημερίδων και
    β) θα είναι διαθέσιμος από τις 14:45. Οι ημερίδες θα ξεκινήσουν στις 15:00.

Παρακαλούνται οι Π.Δ.Ε. να ενημερώσουν σχετικά τα ΚΕΔΑΣΥ και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τις Σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής της δικαιοδοσίας τους.

Υ.Σ: Για τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται για οργανωτικά θέματα στο τηλέφωνο 213 1335 164, κ. Μαρία Κατσιγιάννη,  email: makatsigianni@iep.edu.gr   και για τεχνικά θέματα στο τηλέφωνο  213 1335 412, κ. Κωνσταντίνο Μπούκουρα,  email: kboukouras@iep.edu.gr .