Προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ΣΜΕΑΕ

ΘΕΜΑ: Προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ΣΜΕΑΕ

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των ΣΜΕΑΕ και των δυο βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και της επανόδου των μαθητών τους, παρακαλείσθε να ενημερώσετε όλους τους Διευθυντές/Προϊσταμένους και τους εκπαιδευτικούς καθώς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, συμπεριλαμβανομένων των ΣΜΕΑΕ α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητάς σας, να παρευρίσκονται από την Πέμπτη 28 Μαΐου στις θέσεις όπου υπηρετούν το τρέχον σχολικό έτος για την αναγκαία προετοιμασία λειτουργίας.
Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ανάθεση μαθημάτων στο πρόγραμμα ολοήμερου παρουσιάζονται καθημερινά στο πρωινό πρόγραμμα.

Στις 27 Μαΐου λήγει η διάθεση των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ στα ΚΕΣΥ που είχε πραγματοποιηθεί κατόπιν της με αρ. 51382/ΓΔ4/5.5.2020 εγκυκλίου ΥΠΑΙΘ για το διάστημα αναστολής λειτουργίας των σχολικών τους μονάδων.
Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν νεότερες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των ΣΜΕΑΕ.